14 јун 2006

Други најлепши догађај године

У Максиму, часопису који се рекламира као најбоље за мушкарце после жена, након смрти бившег нам председника Слобице, писало је од прилике:
Хвала ти што си нам приредио такво задовољство. Једино што би још могао учинити за нас било би да оживиш, па да сутра опет умреш. И тако из дана у дан.

Исто важи и за референдум у драгој нам и никад прежаљеној братској републици. Хвала вам. Ако може, организујте сваке недеље референдум, и понедељком нам саопштите да сте се отцепили. И тако из недеље у недељу, и понедељак ће постати најлепши дан, када ће се сви радо будити, како би чули резултате референдума.

А онда нам саопштите и да се отцепљујете од студентских домова и мензи, министарских и директорских фотеља. А можете се отцепити и од фотеље председника ове преостале републике. Ви владајте у вашој, а нама оставите нашу. Амин.

ПС
Обе ствари су се догодиле док сам у војсци. Да сам знао да ће тако да ме крене, раније бих ја. Кад сам имао осамнаест.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Здраво,

Поново смо овде да купимо бубрег за наше пацијенте и пристали су да плаћају добар новац свима који желе донирати бубрег да их спасе, па ако сте заинтересовани да будете донатор или желите да спасите Живот, молимо вас да нам пишете на емаил испод.

Ово је прилика да будете богати у реду, уверавамо и гарантујемо вам 100% сигурну трансакцију са нама, све ће се урадити у складу са законским донаторима бубрега.
Зато не губимо више времена, љубазно пишите на irruaspecialisthospital20@gmail.com

Ирруа Специалист Теацхинг Хоспитал.