14 децембар 2006

Reductio ab absurdum

Reductio ab absurdum је вероватно најмоћнији алат у математци, односно математичкој логици. А како се примењује у свету ГНУ/Линукса?

Убунту, по разним статистикама најпопуларнија дистрибуција Линукса, постао је изузетно популаран за различите групе и организације, па су направљени Медицински, Педерски и Хришћански Убунту. Е сад, овај последњи је најспорнији, јер мада се зна шта су лекари а поготово ко су / шта су педери и лезбејке, шта су то хришћани и на које се хришћане ово односи... Највероватније на протестанте, оне који су и основали САД. Човек који је био испровоциран "хришћанским" Убунтуом одлучио је да направи Сатанистички. Сатанистички убунту се не исталира, он је сам upgrade хришћанског. Као што и треба да буде...

А један се човек сморио што неки пате за Виндоуз окружењем. Као то је било много лепо. Мени је искрено Линукс ГУИ, конкретно КДЕ, лепши за неколико класа. Елем, поменути човек је решио да направи програм који додаје основну Виндоуз функционалност Линуксу. Обавезно погледајте!

Нема коментара: